nyheter

nyheter

Kjenner du til Solvent Red 25?

Løsemiddelrød 25er et slags fargestoff som er mye brukt i pelstrykkindustrien, som har god fargingseffekt og miljøvernytelse.

Bruken av løsemiddelrød 25 i pelstrykkindustrien gjenspeiles hovedsakelig i følgende aspekter:

1. Utmerket fargingseffekt: løsemiddelrød 25 har en god fargingseffekt, som kan få pelsprodukter til å vise lyse og varige farger.Sammenlignet med tradisjonelle fargestoffer har løsemiddelrød 25 høyere fargeekthet og er ikke lett å falme, noe som kan møte forbrukernes behov for fargen på pelsprodukter.

2.. Utmerket miljøytelse: Solvent red 25 er et miljøvennlig fargestoff, inneholder ikke skadelige stoffer, ufarlig for miljøet og menneskekroppen.I produksjonsprosessen produserer ikke løsemidlet red 25 giftige gasser og avløpsvann, noe som reduserer forurensningen til miljøet.I tillegg krever fargeprosessen av løsemidlet rød 25 ikke mye vann, noe som sparer vannressurser.

3. Energisparing og utslippsreduksjon: Fargeprosessen av løsemiddelrød 25 har lavt energiforbruk, noe som effektivt kan redusere produksjonskostnadene til bedrifter.Sammenlignet med tradisjonelle fargestoffer kan fargeprosessen til løsemiddel Red 25 spare ca. 30 % av energiforbruket og redusere karbonutslipp, noe som bidrar til å oppnå grønn produksjon.

4. Forbedre merverdien til produkter: Pelsprodukter farget med løsemiddelrød 25 har høyere merverdi, noe som kan møte forbrukernes behov for produkter av høy kvalitet.Gjennom bruk av løsemiddelrød 25-farging blir fargen på pelsproduktene mer levende og holdbare, og produktenes skjønnhet og kvalitet forbedres.

Vårt firma selger løsemiddel Red 25 for å sikre at du får en god bruksopplevelse


Innleggstid: 21. mars 2024