nyheter

nyheter

Om svovelsort og emballasje av svovelsvart.

Svovelsort B er et fargestoff som hovedsakelig brukes til farging av bomullsstoffer. Svovelsort B er mye brukt i farging av bomullsstoffer, det kan gi dyp svart tone, og har god lysmotstand og vaskbestandighet. I tillegg kan Sulphur black B også brukes til farging av hamp, viskose og bomullsblandinger, noe som utvider bruksområdet.

Svovelsort BRer en spesifikk type svovelsort fargestoff som vanligvis brukes i tekstilindustrien for å farge bomull og andre cellulosefibre. Det er en mørk svart farge med høye fargeekthetsegenskaper, noe som gjør den egnet for farging av stoffer som krever langvarig og falmebestandig svart farge. Svovelsvart rødlig og svovelsvart blåaktig velkommen av kunder. De fleste kjøpersvovelsvart 220%standard.

Sulphur Black BR ​​kalles også SULFUR BLACK 1, vanligvis påført ved hjelp av en prosess kjent som svovelfarging, som innebærer å senke stoffet i et reduserende bad som inneholder fargestoffet og andre kjemiske tilsetningsstoffer. Under fargeprosessen reduseres svovelsvart fargestoff kjemisk til sin løselige form og reagerer deretter med tekstilfibrene for å danne en fargeforbindelse.

Kraftpapir er et tøft vannavstøtende emballasjepapir, brun-gul farge, det har et bredt spekter av bruksområder. Den er mye brukt i papirboks, kartong, veske, fargeboks, gaveeske, vinboks, dokumentpose, klesmerke og andre felt. Ikke bare har den kraftige fysiske egenskaper. Sammenlignet med vanlige papirposer er det mye høyere enn vanlige papirposer når det gjelder seighet, spenning, bruddmotstand, stivhet, utskriftseffekt og så videre. Det er ikke bare fargen som er foretrukket av publikum. Den har også utmerket fuktsikker ytelse, og dens sterke fuktsikker evne kan unngå fuktighet og mugne forringelse av gjenstander. Vår emballasje er bruk av kraftpapirposer, jeg tror det kan gi deg en god opplevelse.


Innleggstid: 27. september 2024